Lerteh Group

SALLAT E MONTUARA

Për mbi 15 vjet, ekipi i bashkëpunëtorëve, inxhinierëve dhe teknikëve i bën ide tuaja të jetës.
ME SHUMEKONTAKT

SALLAT E MONTUARA

VIZUALIZIMI 3D

KONCEPTET

LERTEH GROUP

STRUKTURAT E STEEL

Nga skicat, vizualizimi 3D, përmes projekteve konceptuale deri te projektet e ekzekutimit, ndërtimit dhe montimit, ekipi ynë arrin të takohet me ju në një mënyrë shumë të shpejtë dhe me cilësi të lartë.
circle-place-holder

SALLAT E MONTUARA

Salla dhe magazina për montimin e çelikut, prodhimi i strukturave të çelikut, instalimi i sallave dhe magazinave të parafabrikuara të çelikut.

circle-place-holder

NDERTIMET E KOPSHTIT

Prodhimi, transporti, instalimi dhe mbulimi i strukturave të çatisë së çelikut në elementet ekzistuese të betonit të armuar.

circle-place-holder

KONCEPTET

Zgjidhjet konceptuale, 3D VIZUALIZIMI, jashtme, brendshme, parterners, dizajn të brendshëm

ME SHUME:

MUND TË NA KONTAKTONI

ÇFARË KA GREAT

REFERENCAT TONA

Projektimi, prodhimi, transportimi dhe instalimi.

PAJISJET E INSTALIMIT DHE STRUKTURAT E STEEL

VIZUALIZIMI 3D

KONCEPTET

ME SHUME:

MUND TË NA KONTAKTONI

MN GROUP ALBANIA

INFO CONTACT

Contact via informations below.

Adress:

MN GROUP ALBANIA
Highway Tirane-Durres km 9,
Tirana-Albania

Contact:

phone:
+355 069 520 111
email:
info@mn-group.al